Esileht » Koduloomine » Eluviis » Hinge talvepesa

Hinge talvepesa

Päevad jäävad järjest lühemaks ja ööd kasvavad pikemaks. Välise pimeduse osakaalu suurenedes on aeg otsida kontakti oma sisemise valgusega ja luua enda ümber hinge sära toetav pesa. Hinge pesa on eelkõige ruum, mille lood enda seest kiirgava soojuse ja valgusega. Olles kontaktis oma sisemise säraga, tunned end enesekindlalt ja turvaliselt ning näed oma valikuid selgemalt. Sul on lihtsam leida ja käia oma rada, luua ja tugevdada elu toetavaid suhteid ning olla vabalt loominguline. Luues ise valgust ja soojust, on looduslikult aasta pimedaim aeg rõõmus, helge ja kaunis.

14.-25. novembril toimub õrnalt intensiivne e-kursus „Hinge talvepesa.“

12 päeva jooksul õpid:

*oma sisemise valguse ja soojusega kontakti looma, seda hoidma ja tugevdama ning

*teiste inimeste sisemist valgust ja soojust märkama ja nende sära tugevnemist toetama.

Selleks saad iga päev ülesande, mille südamega tegemine aitab Sul enda ja teiste sisemise valguse ja soojusega kontakti luua ja hoida. Kõik ülesanded on sellised, mille saad soovi korral edaspidi oma elu püsivaks osaks võtta. Aega kulub igale ülesandele mõnest minutist mõne tunnini.

Kursusel kirjutame, maalime, suhtleme, tunnetame, mängime, naerame, loome, esitame küsimusi ja otsime vastuseid, kujundame rituaale ja rutiine, teeme oma kodud hubasemaks, toetame üksteist, anname üksteisele tagasisidet, naudime ja tugevdame üksteise jagatud valgust ja soojust…

Kui Su iseseisvalt oma elu hingele toetavamaks ja hingega kooskõlas loomise püüdlused kipuvad igapäevaste askelduste vahel hajuma või tekitab lähenev pime aeg vastumeelsust, on kursusel osalemisest Sulle kindlasti abi. Osalemisega lood endale keskkonna, mis õrnalt, kuid kindlalt innustab Sind iga päev astuma konkreetseid samme ja juba selle sügise ja talve valgemaks, värvilisemaks ja loovamaks muutma.

Tule leia oma sisemine valgus ja soojus ja loo oma hingele talvepesa!

Osalustasu kogu kursuse eest on 100 eurot.

Uudiskirja lugejatele on soodustus 10% ehk hind 90 eurot.

Koduklubi liikmetele on kursus aastapaketi sees.

Liitumiseks kirjuta ivooglaid@gmail.com.

Valgusküllast sügist!

Lisa kommentaar