Inspireerituna sellest retseptist tegin nii.
2 peent varsselleri vart
4 keskmist lillkapsa õisikut
1 küüslaugu küüs
2 küpset avokaadot
1 pott värsket basiilikut
Hakkisin kõik kannu (lillkapsa ja varsselleri peenelt), pigistasin peale
1 väikese mahesidruni mahla.
Miskerdasin teraliseks kreemiks.
Serveerisin spagettide ja värske salati (tomat, kurk, paprika) kõrval. Oli väga hea, suhteliselt kerge kaste.
Mina küüslauku ei armasta ja panin seda ainult moe pärast. Chloe pani 3 küünt. Seevastu sidrunit oleks võinud lausa 2 olla, kuigi Chloe pani ainult lusikaga. Õli ei pidanud ma vajalikuks ja piiniaseemnetest puudust ei tundnud.
Liitusin vegan väljakutsega ja selle uudiskirja retseptiks oli samuti mõni päev tagasi avokaadokaste.