Esileht » Kööginurgake » Kreemjas kõrvitsa-läätsesupp ingveriga

Kreemjas kõrvitsa-läätsesupp ingveriga

Kuldne supp kosutab sügisel nii ihu kui hinge:)

Sõltuvalt isust jätkub 8-12 sööjale

extra virgin oliiviõli

1-2 varsselleri vart

500 g porgandeid

0,5 väikest kõrvitsat

0,5 keskmist lillkapsast

8 pudrukartulit

jupp ingverit (mina väga vürtsikat ei taha ja kasutasin selle supikoguse peale 2 kitsast ingveriharu, kokku vast 3 cm. Kui ingver väga meeldib, võib rohkelt panna)

250 g kollaseid läätsi

soola

keeva vett

serveerimiseks maitserohelist ja mahesidrunit

***

Puhasta ja tükelda köögiviljad, haki ingver peenelt.

Kuumuta varssellerit ja porgandeid oliiviõliga poti põhjas kuni need omandavad kuldse tooni.

Lisa muud köögiviljad, ingver, läätsed, sool ja keeva vett nii palju, et katab köögiviljad.

Hauta suppi umbes 20 minutit kuni läätsed ja kõik köögiviljad on pehmed.

Püreeri supp sauseguriga kreemjaks.

Serveerimisel võib supi peale hakitud maitserohelist puistata ja sidrunit pigistada, iga sööja oma maitse järgi.

Advertisements

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google+ photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google+ kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

w

Connecting to %s