Esileht » Kööginurgake » Banaanikeeks

Banaanikeeks

Võtsin aluseks https://looduskodu.wordpress.com/2012/03/16/banaani-jaanikaunaleib/

Eelkuumutasin ahju 200 C peale.

Vispeldasin lahti 2 muna ja

1,5 dl kristallsuhkrut

segasin hulka

2 keskmist üliküpset banaani ja

5 spl oliiviõli

Seejärel lisasin

1 dl kaerahelbeid

1 dl tatrajahu

2 dl gluteenivaba koogijahu (Schär Patisserie)

0,5 dl maisipolentat

1,5 tl söögisoodat

1 kasina tl ökot piparkoogi maitseainet

0,5 tl peensoola

Valasin vedela taina õlitatud vormi ja panin ahju. Madaldasin temperatuuri 190 C peale. Küpsetasin 40 minutit kuni keeks oli pealt kuldpruun ja lasin rätiku all vormis veidi jahtuda. Võib ka mõne minuti vähem küpsetada, kuid on väga hea.

Advertisements

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google+ photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google+ kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

w

Connecting to %s