Võtsin aluseks https://looduskodu.wordpress.com/2012/03/16/banaani-jaanikaunaleib/
Eelkuumutasin ahju 200 C peale.
Vispeldasin lahti 2 muna ja
1,5 dl kristallsuhkrut
segasin hulka
2 keskmist üliküpset banaani ja
5 spl oliiviõli
Seejärel lisasin
1 dl kaerahelbeid
1 dl tatrajahu
2 dl gluteenivaba koogijahu (Schär Patisserie)
0,5 dl maisipolentat
1,5 tl söögisoodat
1 kasina tl ökot piparkoogi maitseainet
0,5 tl peensoola
Valasin vedela taina õlitatud vormi ja panin ahju. Madaldasin temperatuuri 190 C peale. Küpsetasin 40 minutit kuni keeks oli pealt kuldpruun ja lasin rätiku all vormis veidi jahtuda. Võib ka mõne minuti vähem küpsetada, kuid on väga hea.