Esileht » Kööginurgake » Köögivilja ahjuvorm

Köögivilja ahjuvorm

Seda tegin samuti oma sünnipäevaks ja meeldis külalistele:)

u. 800g porgandeid

1 keskmine roheline suvikõrvits

u. veerand juursellerit

väike jupike ingverit (umbes sama palju nagu keskmisele kannule teele)

2 peenikest selleri vart

1 punane paprika

1 väikese mahesidruni koor

0,5 väikese mahesidruni mahl

2 peotäit gluteenivaba jahusegu (kasutasin Schär Mix B saiajahu)

mõned näputäied peensoola

4 keskmist talumuna

u. 1 dl oliiviõli

juustu

Puhasta köögiviljad. Riivi porgandid, suvikõrvits, juurseller, ingver ja sidruni koor. Haki selleri varred peenelt. Viiluta paprika peenelt. Sega kõik kokku, pressi hulka poole sidruni mahl. Sega hulka jahu ja sool, seejärel munad, lõpuks oliiviõli. Vala segu võitatud sügavasse ahjuvormi. Küpseta eelkuumutatud ahjus 200 C juures u. 10 minutit. Seejärel riivi vormile peale juustu ja küpseta kuni ääred on krõbedad ja pealt kuldne.

Teise poole sidruni mahl pressi näiteks ingveritee sisse:)

Advertisements

Lisa kommentaar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s