Seda tegin samuti oma sünnipäevaks ja meeldis külalistele:)
u. 800g porgandeid
1 keskmine roheline suvikõrvits
u. veerand juursellerit
väike jupike ingverit (umbes sama palju nagu keskmisele kannule teele)
2 peenikest selleri vart
1 punane paprika
1 väikese mahesidruni koor
0,5 väikese mahesidruni mahl
2 peotäit gluteenivaba jahusegu (kasutasin Schär Mix B saiajahu)
mõned näputäied peensoola
4 keskmist talumuna
u. 1 dl oliiviõli
juustu
Puhasta köögiviljad. Riivi porgandid, suvikõrvits, juurseller, ingver ja sidruni koor. Haki selleri varred peenelt. Viiluta paprika peenelt. Sega kõik kokku, pressi hulka poole sidruni mahl. Sega hulka jahu ja sool, seejärel munad, lõpuks oliiviõli. Vala segu võitatud sügavasse ahjuvormi. Küpseta eelkuumutatud ahjus 200 C juures u. 10 minutit. Seejärel riivi vormile peale juustu ja küpseta kuni ääred on krõbedad ja pealt kuldne.
Teise poole sidruni mahl pressi näiteks ingveritee sisse:)