Esileht » Kööginurgake » Banaanimuffinid

Banaanimuffinid

Pane ahi eelkuumenema 190 C juurde.

2 muna, klopi kahvliga lahti
paar peotäit tumedat rafineerimata suhkrut, sega munade hulka
2 väikest üleküpset banaani, suru kahvliga püreeks ja sega munade hulka
0,5 karpi laktoosivaba ploomi-koorejogurtit (või muud jogurtit, mis kaneelisust toetab), sega munasegu hulka
suur sorts õli, sega munasegu hulka

paar suurt peotäit kaerahelbeid
paar väikest peotäit tatrajahu
paar suurt peotäit gluteenivaba jahusegu
2 tl küpsetuspulbrit
tiba soola
kaneeli
kardemoni
Sega kuivained omavahel ja lisa munasegule, tõsta kergelt läbi, et saaks enam-vähem ühtlane pehme tainas, aga ära liiga palju sega.

Tõsta taigen õlitatud muffinivormidesse, küpseta 190 C juures kuni muffinid on pealt kuldpruunid. Mul läks umbes 45 minutit.

Hästi head on:)

Advertisements

Lisa kommentaar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s