Esileht » Kööginurgake » Banaanimuffinid

Banaanimuffinid

Pane ahi eelkuumenema 190 C juurde.

2 muna, klopi kahvliga lahti
paar peotäit tumedat rafineerimata suhkrut, sega munade hulka
2 väikest üleküpset banaani, suru kahvliga püreeks ja sega munade hulka
0,5 karpi laktoosivaba ploomi-koorejogurtit (või muud jogurtit, mis kaneelisust toetab), sega munasegu hulka
suur sorts õli, sega munasegu hulka

paar suurt peotäit kaerahelbeid
paar väikest peotäit tatrajahu
paar suurt peotäit gluteenivaba jahusegu
2 tl küpsetuspulbrit
tiba soola
kaneeli
kardemoni
Sega kuivained omavahel ja lisa munasegule, tõsta kergelt läbi, et saaks enam-vähem ühtlane pehme tainas, aga ära liiga palju sega.

Tõsta taigen õlitatud muffinivormidesse, küpseta 190 C juures kuni muffinid on pealt kuldpruunid. Mul läks umbes 45 minutit.

Hästi head on:)

Advertisements

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja / Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja / Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja / Muuda )

Google+ photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google+ kontot. Logi välja / Muuda )

Connecting to %s