Olen nüüd peale esimest toortatrapudru tegu seda peaaegu igal hommikul teinud ja pole veel ära tüdinenud. Isegi kutsikas armastab seda:)
Toortatrapuder seisab väga hästi paar päeva külmkapis. Ühe korra tegin suurema koguse ja värskendasin seda hiljem mitu korda banaani ja marjade lisamisega kuni lõpuks oli peaaegu smuuti juba.
Täna tegin nii:
2 suurt portsjonit:
3 suurt peotäit toortatart – eelmisel õhtul põhjalikult loputatud, ligunema pandud, hommikul uuesti loputatud ja veel 30 min liguneda lastud, vesi ära valatud
8 kuivatatud pehmet ploomi – 30 min leotatud, koos leotusveega
kaks suurt peotäit kookoshelbeid
1 väike peotäis päevalilleseemneid
2 suurt küpset banaani
u. 150g sulanud külmutatud mustsõstraid
Segasin kõik läbi ja mikserdasin sauseguriga pudruks. Väga hea kergelt hapukas kreem:)
Tartus õitsevad täna esimest päeva võililled! 🙂