Esileht » Kööginurgake » Krõbedad küpsised gluteenita, laktoosita, munata

Krõbedad küpsised gluteenita, laktoosita, munata

1 plaaditäis

3/4 karpi oliiviõlil põhinevat ökomargariini
rafineerimata pruuni suhkrut
kaneeli
kardemoni
1 keskmine või 2 väikest küpset banaani
tiba soola
tatramannat
täisterariisijahu
(kaerajahu – gluteenivaba märgistusega, kui tavakaera ei talu. Kaerajahu võib ka ära jätta.)
1,5 tl küpsetuspulbrit

Sega ökomargariin suhkru, kaneeli ja kardemoniga lusikaga kreemjaks. Suru banaan kahvliga pudruks ja sega kreemi hulka. Sega vähehaaval hulka tatramannat ja jahusid tiba soola ja küpsetuspulbriga kuni tainas on pehme, kergesti segatav kreem, mille tõstmisel jäävad pehmed tipud.
Tõsta teelusikaga tainast küpsetuspaberiga plaadile väiksed pätsikesed ja küpseta eelkuumutatud ahjus 200 C juures pealt kuldseks. Küpsetamise aeg sõltub küpsiste suurusest.

Advertisements

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja / Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja / Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja / Muuda )

Google+ photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google+ kontot. Logi välja / Muuda )

Connecting to %s