1 plaaditäis
3/4 karpi oliiviõlil põhinevat ökomargariini
rafineerimata pruuni suhkrut
kaneeli
kardemoni
1 keskmine või 2 väikest küpset banaani
tiba soola
tatramannat
täisterariisijahu
(kaerajahu – gluteenivaba märgistusega, kui tavakaera ei talu. Kaerajahu võib ka ära jätta.)
1,5 tl küpsetuspulbrit
Sega ökomargariin suhkru, kaneeli ja kardemoniga lusikaga kreemjaks. Suru banaan kahvliga pudruks ja sega kreemi hulka. Sega vähehaaval hulka tatramannat ja jahusid tiba soola ja küpsetuspulbriga kuni tainas on pehme, kergesti segatav kreem, mille tõstmisel jäävad pehmed tipud.
Tõsta teelusikaga tainast küpsetuspaberiga plaadile väiksed pätsikesed ja küpseta eelkuumutatud ahjus 200 C juures pealt kuldseks. Küpsetamise aeg sõltub küpsiste suurusest.