Esileht » Kööginurgake » Krõbedad küpsised gluteenita, laktoosita, munata

Krõbedad küpsised gluteenita, laktoosita, munata

1 plaaditäis

3/4 karpi oliiviõlil põhinevat ökomargariini
rafineerimata pruuni suhkrut
kaneeli
kardemoni
1 keskmine või 2 väikest küpset banaani
tiba soola
tatramannat
täisterariisijahu
(kaerajahu – gluteenivaba märgistusega, kui tavakaera ei talu. Kaerajahu võib ka ära jätta.)
1,5 tl küpsetuspulbrit

Sega ökomargariin suhkru, kaneeli ja kardemoniga lusikaga kreemjaks. Suru banaan kahvliga pudruks ja sega kreemi hulka. Sega vähehaaval hulka tatramannat ja jahusid tiba soola ja küpsetuspulbriga kuni tainas on pehme, kergesti segatav kreem, mille tõstmisel jäävad pehmed tipud.
Tõsta teelusikaga tainast küpsetuspaberiga plaadile väiksed pätsikesed ja küpseta eelkuumutatud ahjus 200 C juures pealt kuldseks. Küpsetamise aeg sõltub küpsiste suurusest.

Advertisements

Lisa kommentaar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s