Esileht » Kööginurgake » Shokolaadiküpsised

Shokolaadiküpsised

u. 125g ökomargariini või võid
veidi tumedat rafineerimata suhkrut
2 muna
tiba kardemoni
2oog kanget shokolaadi (vähemalt 70% kakaod)
erinevaid jahusid (mina kasutasin riisi- ja tatrajahu ja kaerahelbeid. Rangelt gluteenivabadeks küpsisteks tuleks kasutada gluteenivaba märkega kaerahelbeid, mis on kasvatatud ja töödeldud gluteeni sisaldavatest teraviljadest eraldi.)
1 tl küpsetuspulbrit
näpuotsatäis soola
kreeka pähkleid u. 75g
kuivatatud jõhvikaid peotäis
tükeldatud kuivatatud ploome peotäis

Hõõru ökomargariin või või suhkruga kreemiks, vahusta ühekaupa lusikaga hulka munad, sega sisse kardemon. Sulata shokolaad ja sega võikreemiga. Sega omavahel kuivained, kreeka pähklid, jõhvikad ja ploomid, sega kreemi sisse. Pätsi taignast pallid küpsetuspaberiga plaadile, küpseta eelkuumutatud ahjus 190 C juures olenevalt pallikeste suurusest 15-25 minutit.

Advertisements

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja / Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja / Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja / Muuda )

Google+ photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google+ kontot. Logi välja / Muuda )

Connecting to %s