Esileht » Kööginurgake » Porgandi-apelsinimaius

Porgandi-apelsinimaius

Panin kaussi

2 peotäit sarapuupähkleid

1 peotäie pehmeid datleid tükeldatuna

1 peotäie Inca marju (leidsin Prismast mittte-ökode hinnaga sellised, kus peale marjade midagi pandud polnud:))

5 väiksemapoolset porgandit väikesteks tükkideks lõigatuna

1 apelsini tükeldatuna

Püreestasin kõik koos sauseguriga kuni oli teraline mass.

Maitseb nagu hapukas riivitud porgand suhkruga, kuigi suhkrut sees pole. Mõnus lusikaga söödav värske magustoit.

Advertisements

Lisa kommentaar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s