Esileht » Kööginurgake » Porgandi-apelsinimaius

Porgandi-apelsinimaius

Panin kaussi

2 peotäit sarapuupähkleid

1 peotäie pehmeid datleid tükeldatuna

1 peotäie Inca marju (leidsin Prismast mittte-ökode hinnaga sellised, kus peale marjade midagi pandud polnud:))

5 väiksemapoolset porgandit väikesteks tükkideks lõigatuna

1 apelsini tükeldatuna

Püreestasin kõik koos sauseguriga kuni oli teraline mass.

Maitseb nagu hapukas riivitud porgand suhkruga, kuigi suhkrut sees pole. Mõnus lusikaga söödav värske magustoit.

Advertisements

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja / Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja / Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja / Muuda )

Google+ photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google+ kontot. Logi välja / Muuda )

Connecting to %s