Esileht » Kööginurgake » Kikerhernesupp

Kikerhernesupp

4 porgandit

3 kartulit

4 spl tomatiga kikerhernekonservi

veidi spagette või nuudleid

0,5 mahedat puljongikuubikut või ürte

külmpressitud oliiviõli

vett

Tükelda porgandid ja kartulid. Kuumuta porgandid õliga poti põhjal kuldseks. Aja vesi eraldi keema. Lahusta puljongikuubik kuumas vees, lisa porganditele. Lisa ka kartulid ja kikerherned. Hauta koos kuni porgandid ja kartulid on peaaegu valmis. Lisa väikseks murtud spagetid või nuudlid, keeda valmis.

Advertisements

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja / Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja / Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja / Muuda )

Google+ photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google+ kontot. Logi välja / Muuda )

Connecting to %s