Esileht »

Koduõppe Suveseminar 2011

Koduõppe Suveseminar 2011

toimub 21.-22. juulil Valgamaal Põdrala vallas Riidaja külas Taulide Torupillitalus. Palume tähele panna, et erinevalt varasematest aastatest ei toimu kokkusaamine nädalavahetusel, vaid tegemist on neljapäeva ja reedega.

Asukoha kaart: http://www.torupillitalu.ee/asukoht.htm

Registreerumiseks kirjutage ivooglaid (ät) gmail.com hiljemalt 12. juuliks.

Talu asub järve ääres, soovi korral võtke kaasa ujumistarbed.

Praegune kava, mis võib veel muutuda ja täieneda, on järgnev:

Neljapäev, 21.07
10.00-11.00 kogunemine (1h)

11.00-14.00 tutvumine (3h)

14.00-14.40 lõuna (40min)

14.40-16.40 räägime vabaõppe kogemustest (2h) (3 välismaa peret on lubanud tulla oma vabaõppe kogemusest rääkima. Kui mõni pere ei saa tulla, siis on meil võimalik ise vabaõppest ettekandeid teha)

16.40-17.40 muusika Kati Soon` e juhendamisel (1h)

17.40-18.20 õhtusöök (40min) grillimisega

18.20-20.00 vabakava (1h40min) (kus igaüks saab esineda või näidata oma tehtut)

20.00-ööni vaba vestlusring südamel olevate küsimustega, selle kõrvale võiks kooke jms kaasa võtta

Reede, 22.07
7.30-8.00 Hommikul võiks joogat ka teha koos:)

8.00-9.00 hommikusöök (1h, vastavalt ärkamisele, kes ei teinud joogat)

9.00-11.00 vabaõppe teemad jätkuvad (2h)

11.00-11.15 paus

11.15-12.45 loovustreening (1,5h) vaata lähemalt tutvustust

12.45-13.30 lõuna (45min)

13.30-15.30 vestlusring veel üleval olevate küsimuste jaoks (2h)

15.30-17.00 Sille Poola räägib toortoidust ja vast teeme ka praktiliselt midagi (1,5h)

Osalustasu on vastavalt võimalusele täiskasvanu kohta 5 eur (78 kr) – 30 eur (469,4 kr) ja lastele tasuta. Osalustasule lisandub toiduraha ja kohapeal ööbimise hind. Ööbida on võimalik telgis, toas või oma madratsiga katuse all. Tuba tuleb soovijatel ise broneerida info@torupillitalu.ee.

Ööbimise ja toidu kulud on järgnevad:

Ühe inimese koht telgis (sisaldab hommikusööki, pesemisvõimalused majas) 6.-
Ühe inimese majutus toas hommikusöögiga 15.-
Lõunasöök (supp, magustoit, jook) 4.-
Lisaks on on võimalik oma madratsitega ööbida puhkemaja suurtes katusealustes.

Osalustasu saab maksta MTÜ Eesti Koduõppe Keskus arvele 221035885493 ja kohapeal.

Kohe peale Koduõppe Suveseminari, 23. juulil, toimub Viljandis waldorfkooli majas bioarhitektuuri koolituspäev, mida juhendab Iirimaalt koduõppe seminarile tulev isa ja arhitekt Michael Rice. Bioarhitektuuri koolituspäeva kohta loe lähemalt http://www.koduope.ee/?id=36

Seda infot võib jagada kõigiga, kes võivad huvitatud olla.

Rõõmsa kohtumiseni!

Kuulutus on ka http://www.koduope.ee/?id=35

Advertisements

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja / Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja / Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja / Muuda )

Google+ photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google+ kontot. Logi välja / Muuda )

Connecting to %s