Esileht »

Sooja leiba

Elu on kohe rikkam kui juuretis on jälle majas:)

Advertisements

2 thoughts on “Sooja leiba

  1. Varasemad juuretised on mul hukka läinud seetõttu, et nad ei saanud õhku. Hoidsin külmkapis kinnises karbis. Nädala ikka säilis hästi aga kui vahepeal ei uuendanud, siis läks imelikuks. Nüüd sain uue juuretise ja seda hoian külmkapis karbis, mille üks äär on lahti. Nädalat pole veel olnud. Sellega tehtud esimesest taignast võtsin ka nüüd igaks juhuks kaks uut juuretist, et ikka kindel oleks, kui äkki unustan järgmine kord võtta. Lahtiselt kausis hoidmiseks peavad minu teada spetsiifilised tingimused olema õhuniiskuse ja temperatuuri osas. Millised, seda ei tea aga ju siis Sul on head:)

  2. Kuidas sa oma juuretist säilitad?Mina suur neurootik hoidsin juuretist topelt – kausikülge kuivanuna ja külmkapis…külmkapi oma andis kaks korda otsad ja läks pärmiks…kausi küljes kuivanud juuretis töötab lihsalt suurepäraselt.

Lisa kommentaar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s