Esileht »

Shokolaadi-odrakook

Sega ühes kausis:
700 ml odrajahu
3 kuhjaga tl küpsetuspulbrit
0,5 tl soola
suur peotäis kokku pressitud melassisuhkrut

Teises kausis
sulata
u 100 g võid ja
100 g 70% shokolaadi
klopi hulka
2 muna ühekaupa
100 g ricotta kohupiimakreemi
suur törts hapukoort
200 ml rõõska koort

Sega vedel osa kuivainete hulka. Vala taigen küpsetuspaberiga kaetud väiksemale ahjuplaadile ja küpseta 190 C juures umbes 50 minutit või kuni tikk kuivaks jääb.
Sisse sobiks hästi ka kreeka pähklid ja rosinad.

Advertisements

Lisa kommentaar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s