Esileht »

Shokolaadi-odrakook

Sega ühes kausis:
700 ml odrajahu
3 kuhjaga tl küpsetuspulbrit
0,5 tl soola
suur peotäis kokku pressitud melassisuhkrut

Teises kausis
sulata
u 100 g võid ja
100 g 70% shokolaadi
klopi hulka
2 muna ühekaupa
100 g ricotta kohupiimakreemi
suur törts hapukoort
200 ml rõõska koort

Sega vedel osa kuivainete hulka. Vala taigen küpsetuspaberiga kaetud väiksemale ahjuplaadile ja küpseta 190 C juures umbes 50 minutit või kuni tikk kuivaks jääb.
Sisse sobiks hästi ka kreeka pähklid ja rosinad.

Advertisements

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja / Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja / Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja / Muuda )

Google+ photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google+ kontot. Logi välja / Muuda )

Connecting to %s