Esileht »

Riisipuding

7 dl keedetud ja jahutatud täisterariisi
250 g Ricotta kohupiima
u. 200 ml 30% rõõska koort
2 muna
3 spl melassi
1,5 dl kookoshelbeid

Sega kõik kokku, vala palmirasvaga määritud sügavasse vormi ja küpseta 185 kraadi juures 1,5 tundi. Kõrvale sobib hästi kirsikompott. Nämm:)
Puding ise ei ole eriti intensiivse maitsega. Kui tahta tugevat maitset, siis võiks kookoshelbeid ja suhkrut rohkem panna.

Advertisements

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google+ photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google+ kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

w

Connecting to %s