Esileht »

Riisipuding

7 dl keedetud ja jahutatud täisterariisi
250 g Ricotta kohupiima
u. 200 ml 30% rõõska koort
2 muna
3 spl melassi
1,5 dl kookoshelbeid

Sega kõik kokku, vala palmirasvaga määritud sügavasse vormi ja küpseta 185 kraadi juures 1,5 tundi. Kõrvale sobib hästi kirsikompott. Nämm:)
Puding ise ei ole eriti intensiivse maitsega. Kui tahta tugevat maitset, siis võiks kookoshelbeid ja suhkrut rohkem panna.

Advertisements

Lisa kommentaar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s